Utbud

Trubadur Med en bred repertoar och en massa år på nacken är Lotta ett toppenalternativ till vilken fest som helst. Hon spelar gitarr och sjunger helt akustiskt eller till musikbakgrunder och lyfter även stämningen med skönt mellansnack.


Show Som showartist och/eller producent är alternativen oändliga. Tidigare och även aktuella uppsättningar är exempelvis: "A whole lotta´show" ”En hyllning till Eva Cassidy”, ”Från Elvis till Dolly”, Julshow på Westerby Golf, Brigaden och Elite Grand Hotel, Oktoberfester, ”Stockholm-Motala En radiohistorisk show”, ”Lina Sandell i ord och ton”.


Band I tätt samarbete med andra musiker kan Lotta bokas tillsammans med Coverband, Rock´n´roll band, Countrykvartett eller Storband. Eller varför inte som en duo med sång, gitarr och piano.


DJ Bröllop,  födelsedag, firmafest eller annat? Var  behöver du en DJ? Musikbredd och smak i det oändliga tillgodoses oavsett om gästernas åldersspann är stort, om lokalen är liten eller något annat så knyts det hela ihop genom musiken.  Låt mig som DJ sätta fart på festen med musik ni tycker om.


Humor Alter egot Majsan är en skön och självsäker figur som figurerar både på scen och som dold teater. Med Majsan levereras skrattgaranti! Majsan har över 3.000.000 visningar på FB och kan ses på Majsans Magasin. https://www.facebook.com/majsansmagasin/


Konferencier, Mentor  Med en lång scenisk bakgrund och erfarenhet från teatern som både skådespelare och regissör är Lotta van att hålla ihop och driva ett program framåt. Arbetade under två års tid som radiopratare och hördes då som Levande Jukebox i Sveriges Radio P4 Öst i programmet Äntligen fredag.

  Med erfarenhet av  möten och event och stor vana av att såväl hålla ihop trådarna inför arrangemanget som att stå på scenen under pågående event levererar Lotta vad som planerats på ett tryggt och professionellt sätt. Men är också flexibel för spontana och oväntade vändningar.


Programledare,Moderator har arbetat bland annat som TV- programledare och reporter i Kanal lokals program För Nöjes skull, Tusenlappen m.m. Lotta är en  rolig, allmänbildad och självklar person med en unik talang att skapa värme och engagemang även hos den mest svårflirtade publiken och håller samman evenemanget på ett både humoristiskt och underhållande sätt.


Officiant vid borgerliga begravningar där ceremonin sker utanför Svenska kyrkans ordning. Vid en borgerlig begravning väljer anhöriga själva innehållet i ceremonin. Officianten ger råd till programmet och sammanställer det tillsammans med anhöriga för att göra det sista avskedet så personligt som möjligt.


Underhållande reseledare Det första uppdraget som underhållande reseledare på Hurtigrutens fartyg genom Resecenter var 2015 och sedan dess har det blivit 10 fantastiska turer utmed den Norska kusten med mig Lotta och alla härliga resenärer. 


Revy/Teater  Lotta har medverkat i ett 10 tal revyer i Motala & Norrköping och har även producerat och regisserat egna uppsättningar. Är också textförfattare till sketcher med nomineringar och medverkan i Revy SM. Medverkat i Evita, Grease, Tjocka släkten och skrivit Astrid Lindgren föreställningen Tjolahopp.


Clown/Leopard Clownen eller Leoparden Lattjo är en snäll och försiktig figur som gillar musik, bubblor och tokiga upptåg. Detta framförs utifrån vissa givna ramar på riktigt festligtmanér, sedan är det den stora improvisationsförmågan som är det viktigaste verktyget för Lattjo. Bokas både till privata barnkalas till företagsevent och offentliga evenemang.


Barnunderhållning Som sago- eller fantasifigur förgylls barntillställningen utefter egna teman eller förslag från artisten. Här finns inga gränser för vad som kan skapas med musik, sagor eller aktiviteter.


Seniorunderhållning Här bjuds det på en medryckande musikalisk resa där låtarna som önskades under uppdragen som "Levande jukebox" på p4 Radio Östergötland paketerats till lyssnarnas favoriter just därifrån. Här finns det också utrymme för önskelåtar på direkten.


Ansiktsmålning En alltid lika populär aktivitet som passar såväl barnkalas som på företagets familjeaktiviteter eller annat.

 

Här kan du; barn som vuxen, bli förvandlad till en zeebra,  fjäril eller varför inte en dinosaurie...